DRY AGING BIBLE

 

 

 

 

 

 

Hét naslagwerk voor dry aging

De Dry Aging Bible
 

De Dry Aging Bible transformeert amateurs tot professionals en maakt vleesvakmensen nog creatiever. Aan de hand van meer dan 300 pagina’s leert u hoe u met de DRY AGER® dry aging-koelkast vlees, gevogelte, ham, worst, kaas en zelfs vis omtovert van gewoon voedsel tot goddelijke delicatessen.
De 336 in fijn linnen gebonden pagina’s leren u alles wat u moet weten over dry aging en drogen. Dit boek neemt u mee door de geschiedenis van dry aging, maar legt ook uit hoe dit er tegenwoordig uitziet. Hierbij wordt geen enkel detail overgeslagen: zelfs wetenschappelijke aspecten komen aan bod. Aan de hand van prachtige foto’s ziet u honderden voorbeelden van het drogen van vlees, de productie van wereldberoemde hammen en salami’s, het rijpen van kaas en het drogen van vis. En dat allemaal voorzien van gedetailleerde informatie en duidelijke aanbevelingen. Met talrijke recepten, opgesteld door beroemde chef-koks, maakt u van uw dry aging-successen echte culinaire hoogstandjes.
Beschikbaar in het Engels en het Duits

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2024 dry-ager.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel