SMARTAGING
Dry Aging can be that simple.
With SmartAging®
Dankzij de SmartAging®-rijpingsprogramma’s kunt u elke uitdaging met één druk op de knop aan.
Deze geavanceerde programma’s zijn ontwikkeld door professionals, zodat u eten zonder stress precies naar uw smaak kunt rijpen. Kies simpelweg het juiste programma via het bedieningspaneel op de DRY AGER dry aging-koelkast, en ga lekker achterover zitten. De mogelijkheden zijn eindeloos!
De DRY AGER dry aging-koelkast is enorm veelzijdig, maar het rijpen van vlees is zijn specialiteit. Bij dry aging vraagt elk stuk vlees om een specifieke aanpak. Gelukkig hebben we hiervoor een simpele oplossing ontwikkeld: onze SmartAging®-technologie. Dankzij de geavanceerde programma’s rijpt u met één druk op de knop gemakkelijk rundvlees, varkensvlees, wild, lamsvlees of geitenlamsvlees, al naargelang het stuk vlees en de gewenste smaakintensiteit. Kies een rijpingsprogramma, en dan is het een kwestie van afwachten!
Overzicht rijpingsprogramma’s:
| |
|
Voor worsten kunt u vertrouwen op onze DRY AGER dry aging-kast. Van salsiccia tot Milanese salami: onze dry aging-kast weet raad met elke worst. Om worsten te kunnen maken heeft u natuurlijk wel nog een vleesmolen en worstenvuller nodig, maar dankzij SmartAging® en onze DRY AGING BIBLE gaat de rest praktisch vanzelf. Dit boek bevat duidelijke instructies en recepten en vertelt u alles wat u moet weten over voorbereiden en op smaak brengen. De DRY AGER dry aging-kast doet de rest. En dan is het nogmaals een kwestie van achterover leunen. En om ervoor te zorgen dat u de juiste kruiden in huis heeft, kunt u bij DRY AGER zelfs bijpassende kruidenmelanges kopen.
Overzicht rijpingsprogramma’s:
|
Met wat tijd, kruiden en de juiste rijpingsomstandigheden tovert u een stuk vlees om tot een gewilde hamspecialiteit. Maar gedroogd vlees is daarnaast populairder dan ooit. Bij DRY AGER kunt u terecht voor perfect afgestemde kruidenmelanges, en de SmartAging®-technologie creëert met één druk op de knop de juiste rijpingsomstandigheden voor u. Zo test het maken van ham uw geduld, niet uw stressbestendigheid. Het meest vervelende gedeelte van dit proces is namelijk het wachten. In de DRY AGING BIBLE vindt u stapsgewijze instructies voor het maken van ham. We vertellen u alles wat u moet weten over het bereiden van ham: geschikte recepten, ingrediënten en instructies over het rijpingsprogramma. Van pittige schwarzwalderham tot rijke lardo.
Overzicht rijpingsprogramma’s:
| |
|
Dit is ongetwijfeld de beste manier om uw gevogelte naar een hoger smaakniveau te tillen. Bacteriegevoelig vlees is bij de DRY AGER Premium S in goede handen. Dankzij het sterilisatiesysteem met meerdere fasen kunt u met een gerust hart absolute delicatessen creëren. Of het nu gaat om kip, eend of fazant, in de DRY AGING BIBLE vindt u alles wat u nodig heeft voor een optimale bereiding, waaronder het geschikte SmartAging®-rijpingsprogramma. Zo gemakkelijk kan het zijn! Overzicht rijpingsprogramma’s:
|
Het rijpen van vis wordt gezien als de ultieme test. De lijn tussen het perfecte resultaat en een oneetbaar gerecht is namelijk flinterdun. Het resultaat: verrassende smaken, van marsepein tot boter. En nog een voordeel: de houdbaarheid van hele vissen wordt hierdoor opgerekt tot maximaal tien dagen, wat u geld bespaart. Wilt u vis droogrijpen, maar voelt u zich als een vis op het droge? Maakt u zich geen zorgen. Met SmartAging® weet u zeker dat de rijpingsomstandigheden in het apparaat juist zijn. Hang uw vis op, kies een van de geschikte rijpingsprogramma’s, even afwachten… en klaar!
Overzicht rijpingsprogramma’s:
| |
Geduld is een schone zaak. Ongelofelijke smaken hebben namelijk tijd nodig. Om de perfecte omstandigheden voor het rijpen van kaas te creëren, moeten de vochtigheid, temperatuur en luchtstroom beheerst worden. En daar heeft de DRY AGER dry aging-koelkast wel kaas van gegeten. Koop dus een hele, jonge kaas, kies het rijpingsprogramma en laat de kaas drie à vier weken rijpen tot perfectie. Het enige wat u hoeft te doen is het kaaswiel af en toe omdraaien en afvegen. Of u kunt de DRY AGER dry aging-koelkast gebruiken als kaasstolp voor zachte en halfharde kazen!
Overzicht rijpingsprogramma’s:
| |
Als u even geen vlees of vis wil, wat is dan een goed plantaardig alternatief? Wijn en sigaren natuurlijk! Uw DRY AGER dry aging-kast is ook uitermate geschikt voor gebruik als wijnkast en/of humidor. Wijn heeft namelijk graag een constante temperatuur, en sigaren hebben een vochtige lucht nodig. Met de DRY AGER dry aging-koelkast kunt u beide met slechts één druk op de knop gemakkelijk instellen. Zit uw dieet erop? Dan kunt u snel weer aan de slag met het rijpen van vlees, want onze koelkasten zijn gemakkelijk schoon te maken! | |
|
Pasta voelt zich helemaal thuis in onze dry aging-kast! Maar dankzij de speciale SmartAging®-programma’s kunt u nu ook in een handomdraai fruit, groenten, kruiden of paddenstoelen drogen. Voordelen ten opzichte van een automatische dehydrator: De DRY AGER-klimaatkast kan zelfs grote hoeveelheden mild drogen, en dat op lagere temperaturen dan bij alternatieven. Daarnaast is dit hele proces vrij van ziektekiemen, wat de houdbaarheid aanzienlijk verlengt. Ook helpt het juiste programma u enorm bij het bewaren van verse vruchten of groenten. Overzicht rijpingsprogramma’s:
|